Brugervejledning
LUITEL GØR DET NEMT!

Fremgangsmåde

En beskrivel af Luitel som koncept.

 • Step 1

  BEHOVSAFDÆKNING

  Vores køberådgiver tager et uforpligtende og gratis møde med jer, hvor vi får defineret jeres konkrete behov og ønsker. Det kan være alt inden for mobilabonnementer, bredbånd, IT, omstillingsløsninger, integrationer m.m.

 • Step 2

  FORHANDLINGSPROCES

  Luitel henvender sig til markedets udbydere inden for ovennævnte services, og vil nu indgå i en forhandlingsproces med disse. Vi kender markedet ud og ind, og vil altid sørge for, at I får den bedste pris og bedste løsning.

 • Step 3

  PRÆSENTATION AF LØSNINGER

  Jeres køberådgiver vil tage kontakt til jer, og få aftalt et møde, hvorpå I vil få den bedste løsning fremlagt. Køberådgiveren gennemgår både fordele og ulemper ved løsningen, og har altid mere end én løsning med.

 • Step 4

  VALG AF LØSNING

  I samarbejde med jeres køberådgiver vælger I den løsning, som passer jeres virksomhed bedst. Alt papirarbejde, kontakt til udbyder, indkøb af eventuelle hardware sørger Luitel for.

 • Step 5

  IMPLEMENTERING

  Luitel implementerer og installerer jeres nye løsning, og sørger for at alt virker efter hensigten. Ligeledes vil Luitel stå for en eventuel undervisningssession af jeres medarbejdere, så alle i virksomheden er trygge ved den nye løsning.