Luitel service +
Gennemskueligt - Simpelt - Nemt

Luitel service+

Luitel formår at gøre dine løsninger overskueligt, gennemskueligt og simpelt
- Alt samlet et sted, en faktura og et servicenummer.

Luitel Service+ er for dig som ikke ønsker at bruge tid, ressourcer og kræfter på at holde jeres løsning ved lige. Virksomheder har for det meste flere udbydere indenfor erhvervstelefoni, IP-løsning, internet, omstilling osv. Dette betyder at man får udleveret flere forskellige kundenumre, og flere uigennemskuelige fakturaer.

Med Luitel Service+ får du det hele samlet, og vi søger for din løsning løbende bliver optimeret, så din virksomhed altid vil stå med den absolutte bedste løsning til netop jeres behov. Du får et enkelt kundenummer, ingen variable omkostninger og en samlet faktura på det hele. Luitel Service+ gør det uigennemskuelige marked gennemskueligt for dig.

LUITEL SERVICE+

Luitel formår at gøre dine løsninger overskueligt, gennemskueligt og simpelt - Alt samlet et sted, en faktura og et servicenummer.

Hos os har vi flere forskellige udbydere af telefoni, internet og omstilling. Det betyder, at vi modtager uoverskueligt mange fakturaer, som besværliggøre vores arbejde. Nu benytter vi os af Luitel Service+, og modtager én faktura på alle vores services. Det er smart at det hele kan samles et sted, og vi kan varmt anbefale andre at gøre brug af det.
- Frederik Sammi Rasmussen

Enkelt

En enkelt faktura på et hav af ydelser

Gennemskueligt

Slut med at ringe til flere forskellige udbydere - alt håndteres af Luitel

"24/7 Rådgivning

Luitel står altid klar til at hjælpe - selv når naboen sover

Strømlining

Luitel strømliner løbende jeses løsning, så I aldrig betaler for mere end I bruger